Vetettem egy pillantást az főoldalon lévő “Nálunk már több, mint X kapcsolat kezdődött!” hangzatú sorra és dobtam egy hátast. Értem én, hogy ezek a számlálók az esetek 99%-ában nem a valós adatokat közlik, de ennyire talán mégsem kéne elrugaszkodni. Egyébként az oldal felépítése egyszerű, kevás lényeges információt hordoz. Jóindulatú közepes.

A weboldalon egy figyelemfelkeltő szám fogad minket, mely azt hivatott közölni, az oldalon hány kapcsolat alakult már annak fennállása óta. Ez mind szép és jó, bár ha belegondolunk, hogy ez a szám 4 millió fölé tendál, Magyarország lakossága pedig nem éri el a 10 millió főt, hamar rájöhetünk, hogy valami nem stimmel.

Egy párt ugyanis - optimális esetben - 2 fő alkot. Tehát 4 millió kapcsolathoz - szakítás és másokkal való kapcsolatépítés nélkül - 8 millió ember szükségeltetik. Anélkül, hogy belemennénk a különböző ismeretlenek és változók tárgyalásába is könnyedén megállapítható, hogy Magyarországon csaknem mindenkinek - még azoknak is, akik nem is használnak online társkeresőket, - de legalább a lakosság ⅓-ának a Páratlan.hu-n kellett összejönniük. Arról már nem is beszélve, hogy az oldal frissítését követően a megvalósult párkapcsolatok száma visszaugrik egy adott számösszegre. Kijelenthető tehát, hogy egy páratlan átverés áldozataivá váltunk.

Ha ezektől eltekintünk, egy rendkívül egyszerű felépítésű, csekély keresési szempont alapján működő társkereső oldalt ismerhetünk meg. Összefoglalva tehát egy tartalmilag és megjelenés, valamint felépítés tekintetében is gyenge weboldalt tisztelhetünk a Páratlan.hu-ban.

  • Gyors regisztráció
  • Biztonságos domain cím
  • Facebook regisztráció
  • Chat funkció
  • Mobil verzió
Mennyire biztonságos az oldal:
Közepesen biztonságos

Szavazz Te is!

(Eddig ennyien értékelték: 133)
Tetszik
Nem tetszik

Vélemények:

Helytelen e-mail cím!
Sikeresen elküldted a véleményed!