Az Elittárs egy igényes, a nyugati tendenciákat követő társkereső, mely leginkább az értelmiségi réteget célozza meg. Több egyetemmel és sajtóorgánummal is kutatási együttműködésben áll, ami mindenképpen dícséretes, tekintve, hogy ez a metódus jelenti a jövőt. Az árérzékenyek számára azonban valószínűleg nem ez a társkereső lesz a legideálisabb választás.

Az igényes társkeresők egyik legigényesebbike az elittárs.hu. Felhasználói többnyire felsőfokú végzettséggel rendelkező értelmiségiek, ez pedig a regisztrációs felületen, a főoldalon, a teljes weboldal tartalmán és miliőjén visszatükröződik. Ráadásul az oldalhoz való csatlakozás során magad is megadhatod, mennyire fontos számodra az adott illető kora és iskolai végzettsége.

Külön kiemelendő, hogy külföldi mintára az Elittárs kutatási együttműködésben áll különböző egyetemekkel, illetve magyar online sajtóorgánumokkal. Ez azért fontos,mert a társkeresésekkel kapcsolatos kutatások a jövőben valószínűleg központi szerepet fognak betölteni az online társkeresők életében is.

Hamar egyértelművé válik azonban, hogy már maga a regisztrációs folyamat is egy társkeresési szokásokkal kapcsolatos kutatás. A regisztráció első pillantásra gyorsnak és egyszerűnek tűnik, később azonban kiderül, hogy nem az, ráadásul némely kérdést többször is felteszik nekünk, ez pedig egy kissé idegesítő, ahogyan sokak számára a hosszadalmas kutatási kérdések is azok lehetnek.

Akiknek az ár szempont, mindenképpen visszafogó tényező lehet, hogy a jelenlegi árviszonyokat tekintve az elittárs a legdrágább társkereső Magyarországon.

  • Biztonságos domain cím
  • Ellenőrzött profilok
  • Mobil verzió
Mennyire biztonságos az oldal:
Nagyon biztonságos

Szavazz Te is!

(Eddig ennyien értékelték: 218)
Tetszik
Nem tetszik

Vélemények:

  • @(N, 36): Na neee a regisztráció az valami borzalom. EL NE KEZD!
  • @(F, 39): Nem olcsó, de volt már 1 hosszabb kapcsolatom innen. Az is igaz, hogy 90%-ban olyanokat ajánl akikkel egyáltalán nem felelnünk meg egymásnak.
  • @(N, 34): Mi történt, eltűntek diplomások Magyarországról?! :) Amúgy borzalom az oldal, egy épkézláb embert nem ajánlott a hiperszuper személyiségteszt!
  • @(N, 50): Hát ezek nagyon lehúzósak! :D
  • Még több komment betöltése

Helytelen e-mail cím!
Sikeresen elküldted a véleményed!