Ha hihetünk a Lovebox saját adatainak, felhasználóik száma már meghaladta az egymilliót. A több mint 13 éves fennállásuk elismerésre méltó, ahogyan az is, hogy már a főoldalon statisztikai adatokkal segítenek eldönteni, hogy érdemes-e regisztrálnod az oldalra vagy sem. Mivel azonban sehol sem kaptam infot a biztonságos profil megerősítési rendszerükről (~ nincs ilyen), kérdések merültek fel bennem azzal kapcsolatban, vajon a regisztrált tagok hány %-a regisztrált valós személyi adatokkal.

A Lovebox felhasználóinak száma - az oldal saját bevallása szerint legalábbis - már meghaladta az egymilliót. Ennek ellenére a felhasználói felület egy kissé direkt sales-es és olykor az az ember érzése, hogy csupán a felhasználógyűjtés az oldal egyetlen célja és nem a minőségi, eredményes online társkeresés biztosítása. A weboldal több mint 13 éves működése azonban mindenképpen elismerésre méltó. Ráadásul a felhasználói vélemények is pozitívak a szóban forgó weboldallal kapcsolatban.

Az “Ingyenes regisztráció” is rendkívül kecsegtető, azonban ingyenes társkeresés, mint tudjuk nem létezik. Minden oldalnak vannak fenntartási költségei, így nem várhatja azt senki, hogy pusztán karitatív célokkal készüljön el egy online társkereső oldal. Ezzel nincs is gond, a gond ott kezdődik, ha egy weboldal “Ingyenes” szavakkal csalogatja látogatóit - bár ez nem feltétlenül az oldal hibája, érdemes elgondolkodni, hogy esetleg az elrugaszkodott felhasználói igények miatt alakult ki ez a trend.

  • Gyors regisztráció
  • Facebook regisztráció
  • Chat funkció
  • Mobil verzió
Mennyire biztonságos az oldal:
Közepesen biztonságos

Szavazz Te is!

(Eddig ennyien értékelték: 156)
Tetszik
Nem tetszik

Vélemények:

Helytelen e-mail cím!
Sikeresen elküldted a véleményed!