Bár azon oldal maga már 15 éve működik, az ehhez viszonyított felhasználói számok nem túl magasak. A férfiak és a nők aránya sem épp a legjobb, de az mindenképpen dicséretes, hogy megosztják velünk az ilyen jellegű adatokat. Ez egy óriási piros pont. Előfizetési díj nélkül is írhatsz üzeneteket, ennek azonban nincs jelentősége, mert a hatékonyabb keresés és kommunikáció érdekében úgyis be kell fizetned a havidíjat.

Ez a társkereső weboldal már több mint 15 éve működik és bár a megjelenése közel sem tartozik a magyarországi társkereső oldalak elitjébe, mégis egy átgondolt, igényes keresési algoritmus sejthető mögötte. Ami talán érdekes, hogy az oldal saját bevallása szerint 338.936 regisztrált felhasználóval rendelkezik - melynek 37%-a nőkből és 63%-a férfiakból tevődik össze, - ami 15 évre kivetítve nem tűnik egy őrületesen nagy számnak.

A férfi és női felhasználók aránya sem éppen a legideálisabb, bár feltehetőleg ez azon társkereső weboldalakon sincs másképpen, melyek éppenséggel nem teszik közkincsé ezen statisztikai adataikat.Mindenképpen pozitívumként említendő, hogy az oldalon előfizetési díj nélkül is írhatunk üzenetet egy szimpatikus személynek, a gördülékenyebb és átfogóbb kommunikáció érdekében azonban idővel úgyis be fogjuk fizetni az aktuális havidíjat, hiszen a chat lehetőség sokkal kecsegtetőbb és átgondoltabb, mint a hagyományos üzenet funkció.

  • Gyors regisztráció
  • Chat funkció
Mennyire biztonságos az oldal:
Közepesen biztonságos

Szavazz Te is!

(Eddig ennyien értékelték: 117)
Tetszik
Nem tetszik

Vélemények:

  • @(F, 39): Sikerült már 1 randit összehozni, nem reménytelen.
  • @(F, 42): A képeket nem nagyon ellenőrzik, lehet itt találkozni mindennel. Olyannal is amivel nem akarsz. :D
  • @(F, 28): Itt csak idősek vannak.
  • Még több komment betöltése

Helytelen e-mail cím!
Sikeresen elküldted a véleményed!